Çiyələk yarpaqlarını atmayınbackend

Çiyələk yarpaqlarını atmayın

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Bu resept bütün çiyələk sevənlər üçündür. Çiyələk yarpaqlarının və gövdələrinin yeməli olduğunu bilirdinizmi? Onları atmağı dayandırın və onlardan çiyələk sirkəsi hazırlayın.

Tribunainfo.az Habertürk-ə istinadən xəbər verir ki, Qalıqları götürüb müxtəlif dadlı reseptlərə çevirə bilərsiniz. Bu çiyələk sirkəsi yemək tullantılarınızı azaltmaq və yeməklərə dad əlavə etmək üçün əla bir yoldur.

Çiyələk sirkəsini necə hazırlamaq olar?

1/2 fincan çiyələk yarpaqları
1/2 fincan ağ sirkə və ya üzüm sirkəsi
Banka

Hazırlanması:
Çiyələk sirkəsini hazırlamaq üçün ən yaxşı vaxt çiyələklərin yetişdiyi vaxtdır.

Çiyələk yarpaqlarını ağ sirkə və ya üzüm sirkəsi ilə bankaya qoyun. İndi etməli olduğunuz şey sirkəni dik buraxmaqdır. Ən azı 2 gün otaq temperaturunda dayanmasına icazə verin. Canlı qırmızı rəngə çevrilməlidir. Adi sirkə kimi istifadə edə bilərsiniz. Salatlara çiyələk sirkəsi də əlavə edə bilərsiniz.