Xurma dənəsinin bilinməyən faydası

Xurma dənəsinin bilinməyən faydası

  • whatsapp
  • messenger
  • telegram
  • vkontakte
  • odnoklassniki

Ətin daha dadlı və sağlam olması üçün qaynadarkən istifadə edilən bəzi üsullar tətbiq edilir. Əsas üsul yalnız əti yumşaldır, həm də vitamin tərkibini iki dəfə artırır.

Tribunainfo.az Milliyet-ə istinadən xəbər verir ki, əti qazana qoyun və su əlavə edin. Xurma toxumlarını əlavə etməyi unutmayın. Maraqlı səslənsə də, xurma toxumları ətin tərkibindəki dəmir və B12 vitamininin daha asan sərbəst buraxılmasına şərait yaradır.

Ətin yumşaq olması üçün bişirmə mərhələsi çox vacibdir. Bütün ətin yumşaq olmasını istəyirsinizsə, uzun bir bişirmə mərhələsi tələb oluna bilər.

Zaman artdıqca ət strukturunda olan kollagen parçalanmağa başlayır.