Bu fəslin ən çox yeyilən meyvəsi olan narıngini soyduqdan sonra onun qabıqlarını atırıq. Ancaq bu qabıqların nə qədər xeyirli olduğunu bildikdən sonra atmayacaqsınız.
Tribunainfo.az xəbər verir ki, narınginin qabığlarını atmaq lazım deyil. Çünki meyvəsi qədər qabıqlarının da xeyirləri var.
Belə ki, suyu qaynadın, daha sonra qaynatdığınız isti suyun içinə naringinin qabığlarını atın və 5-10 dəqiqə dəmləyin.
Bu qarışım stesi azaldır, xolestrolu tənzimləyir, xərçəng və tromb riskini azaldır, arıqlamağa kömək edir, mədədəki problemlərə yaxşı təsir edir. Həmçinin toksinləri təmizləyir, sümükləri bərkidir, görməni yaxşılaşdırır və infeksiyanı məhv edir.