Ermənistanın məşhur qida blogeri Ararat Aqabekyan tut doşabını ölkəsinin milli qidası adlandırıb.
Ermənistanın məşhur qida blogeri Ararat Aqabekyan tut doşabını ölkəsinin milli qidası adlandırıb.
TİA.AZ Rusiya mətbuatına istinadən xəbər verir ki, A.Aqabekyan doşab hazırlanması və satışı ilə məşğul olur, eyni zamanda “doshab.ru” saytının rəhbəridir. O, yazılarında doşabı milli erməni siropu adlandırıb.
Məlumat üçün bildirək ki, bu, ermənilərin birinci oğurluğu deyil. Belə ki, ermənilər milli Azərbaycan yeməyi olan dolmanı özlərinin milli xörəkləri adlandırıb.
Bundan başqa, Ermənistan tərəfindən YUNESKO-nun qeyri-maddi mədəni irs üzrə reprezentativ siyahısına lavaş “erməni çörəyi lavaşın hazırlanması ənənələri” kimi təqdim edilib.